Greengiving maakt relatiegeschenken futureproof

Ecologisch verantwoorde relatiegeschenken; de markt vraagt erom. Als ondernemer doe je er verstandig aan waar mogelijk te kiezen voor duurzame materialen en producten, zeker wanneer het de bedrijfsprofilering ten goede komt. Bedrijven die de keuze maken voor bijvoorbeeld duidelijk zichtbare, duurzame relatiegeschenken, worden als positief en bewust-groen ervaren door de klant.

Wanneer het dus aankomt op zoiets eenvoudigs als het bestellen van relatiegeschenken, kies dan voor ecologisch verantwoorde producten, zonder dat de kracht van het geschenk ook maar iets inboet aan kwaliteit, klasse en originaliteit.

Bedrijf met duurzame footprint heeft de toekomst

Relatiegeschenkenbedrijf Greengiving maakt het de zakelijke klant zeer makkelijk om te kiezen voor groen en duurzaam. Binnen de brede collectie van relatiegeschenken valt veel fraais te kiezen. De herkomst van de materialen bestaat uit natuurlijke grondstoffen, dan wel uit gerecyclede materialen. Het fijne is dat dit ook uitgedragen wordt. De ontvanger van het geschenk kan ook zien dat dit een duurzaam verkregen product is en wordt zelf eigenlijk even ‘geattendeerd’ op het feit dat de verstrekker duurzaam bezig is, wat het bedrijfsimago steeds meer ten goede komt. Duurzaam is immers de norm van dit moment geworden.

Bedrijven die zich duurzaam onderscheiden, zelfs op gebied van relatiegeschenken, meten zich dus een positief imago aan en dát is wat je hebben wilt als bedrijf.

Onderscheidend zijn met fraaie, duurzame relatiegeschenken

Wie zich als ondernemer nog geen voorstelling kan maken van groene en duurzame relatiegeschenken, moet even langs de webshop van Greengiving. Hier wachten namelijk de mooiste en vaak verrassende relatiegeschenken waarmee je jouw bedrijf echt even mooi en goed mee op de kaart zet. Van mooie tassen tot lifestyleproducten en groene zaadbollen; dit alles en nog veel meer is terug te vinden bij Greenliving. Katoenen tassen bedrukken is een veel gekozen optie om te combineren met lifestylegeschenken.

Uiteenlopende eco-tassen als verpakkingsmateriaal

Katoenen tassen, bedrukt met een bedrijfslogo, komen altijd van pas. Ze zijn makkelijk op te bergen in een handtas en de gebruiker heeft altijd een tasje bij de hand. De katoenen bedrukte tassen van Greenliving zijn fashionable en vervaardigd van ecologisch katoen. Daarnaast heeft Greenliving vele soorten tassen en verpakkingen in het assortiment die allen bijzonder geschikt zijn voor het verpakken van allerhande geschenken.

Kies uit een mooie jute wijntas, vilten tassen, katoenen rugzakken, jute shoppers en knuppeltassen bijvoorbeeld. Maar ook de katoenen tas is perfect als give-a-way, of te gebruiken als verpakking in winkels. Ontdek hiervoor de vele mogelijkheden op de website van Greenliving.

Mooie lifestyle producten verpakt in eco-tas

Greenliving kent een groot assortiment aan livestyle producten, waaronder outdoor producten, kleding, bespaarproducten, eetbare producten en mooie zaadbommen vol bloemzaad. Stel zelf een mooi verrassingspakket samen voor het personeel of zakenrelaties, bijvoorbeeld voorafgaand op de feestdagen en laat het bedrijfslogo op allerhande spullen bedrukken, of op het verpakkingsmateriaal.

Ook unieke give-a-way’s van winkeliers aan klanten binnen de retail behoren tot de vele mogelijkheden, zoals de aloude pen in een nieuw eco-jasje. Ontdek het allemaal bij Greengiving.

Delen via

Vergelijkbare berichten