Groei aantal bedrijfsevenementen in De Lawei

Specialisten

De organisatie gaat ver om het relaties naar de zin te maken. Nicolai: “De Lawei heeft verschillende specialisten in huis, onder andere op het gebied van techniek en horeca. Daardoor kunnen we op zoek naar slimme en bijzondere oplossingen om aan iedere specifieke vraag te voldoen. Als het moet, zetten we met ons team het hele gebouw volledig op zijn kop. Geen feest is ons te gek!”

Kennis

De programmamakers van zowel De Lawei als het Simmerdeis Festival in Drachten reizen regelmatig door het land en daarbuiten om mooi, verrassend, swingend, ontregelend, ontroerend en vernieuwend aanbod te zien. Daardoor heeft De Lawei veel kennis van bands, artiesten en andere verrassende acts en kan De Lawei voor uiteenlopende opdrachtgevers op maat gemaakte evenementen organiseren.

Ruimte

Met drie theaterzalen, drie foyers, een filmzaal, restaurant en een theatercafé heeft De Lawei alle ruimte om grote tot kleine feesten te organiseren. “Of het nu voor 5, 50, 500 of 5000 personen is, iedereen kan genieten van mooie voorstellingen, leuke (pop)concerten én heerlijk eten en drinken.”

Delen via

Vergelijkbare berichten