Groei Zijlstra Beroepskleding zet door

Zijlstra Beroepskleding heeft een tweede pand op bedrijventerrein De Kie in Franeker betrokken. Na jarenlange groei in opdrachten is de organisatie uitgebreid met een tweede locatie. Op deze manier is het bedrijf klaar voor de toekomst in een snel veranderende en veeleisende bedrijfskledingsector.

Zijlstra Beroepskleding opereert in een wereld die de laatste 10 jaar sneller is veranderd dan ooit. De organisatie staat niet stil. Dit blijkt uit de innovaties op het gebied van duurzaamheid die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgevoerd, de enorme groei in opdrachtgevers en het flink uitbreiden van het team aan specialisten op het gebied van bedrijfskleding. Zo is Zijlstra Beroepskleding gegroeid naar een organisatie met ruim 40 medewerkers. “De afgelopen jaren zijn we al enorm gegroeid. We hebben ondertussen vele opdrachtgevers nationaal en internationaal, waar we meer dan 5000 medewerkers mogen kleden. Dit, in combinatie met de eisen vanuit de markt met betrekking tot duurzaamheid en de wens om betrouwbaar en snel te leveren, maakt dat we onze organisatie continu toekomstbestendig maken. Het betrekken van onze tweede locatie is hierin een belangrijke pijler”, stelt Joop Zijlstra, Directeur Zijlstra Beroepskleding.

Duurzaam en toekomstgericht

Duurzaamheid is hét onderwerp in de bedrijfskledingsector. Zijlstra Beroepskleding speelt hierop in met het ontwikkelen van het milieumanagementsysteem. Denk hierbij aan doelstellingen met betrekking tot het inzetten van duurzame, elektrische auto’s, een milieustraat voor recycling van bedrijfskleding, het hergebruik van verpakkingsmateriaal en waar mogelijk een duurzaam assortiment.

Vergelijkbare berichten