Groeien als ondernemer? Volg de MiniMasters van het Kennis- en Innovatiehuis!

Om ondernemers met die vraag te helpen biedt het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân (KEI), in samenwerking met de Rabobank, de miniMaster

Ondernemers aan.

De eerste sessie start op 28 maart in Buitenpost

De miniMaster Ondernemers is een compact, praktisch en hoogwaardig managementprogramma voor MKB’ers uit Noordoost Fryslân. Het programma is een samenwerking van het KEI met Rabobank Drachten Friesland Oost en Rabobank Noordoost Friesland. De miniMaster Ondernemers is specifiek samengesteld voor ondernemers die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en het tijd vinden voor persoonlijke én zakelijke groei. Deelnemers krijgen praktische handvatten, onder meer op het gebied van strategisch management, persoonlijk leiderschap en het Lean managementtraject.

 

Versterken 

Het KEI en de Rabobank vinden het belangrijk om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te versterken. Hiermee willen de organisaties zorgen voor een duurzame economische structuurversterking van het MKB-bedrijfsleven in de regio Noordoost Fryslân. Met dit programma worden ondernemers geholpen zichzelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk- als zakelijk vlak.

 

‘Action Learning’ 

De gehanteerde leermethodiek is ‘Action Learning’: ervaringen worden uitgewisseld met andere deelnemers en docenten. De minimaster Ondernemers bestaat uit acht Masterclasses die elk vier uur duren. Het hele programma omvat daarmee circa vier maanden. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel aspect van ondernemen behandeld. Naast expertise en inzicht bouwen deelnemers met de miniMaster Ondernemers ook een bijzonder netwerk op.

Klik hier voor meer informatie

Delen via

Vergelijkbare berichten