Groepsaccommodatie Haudmare wint de Heerlijke Huisjes Gouden Award 2018

Verkiezing Heerlijkste Huisje 2018
Op donderdag 22 februari 2018 ging de vlag uit bij Sip Visser. De trotse gastheer van Groepsaccommodatie Haudmare mocht op deze heugelijke dag de Gouden Award van Heerlijkehuisjes.nl in ontvangst nemen. Jaarlijks reikt www.heerlijkehuisjes.nl op basis van alle gastbeoordelingen, de publieksstemmen én het juryrapport een gouden, zilveren en bronzen award uit aan de top drie van zowel de ‘heerlijkste groepsaccommodatie’ als het ‘heerlijkste huisje’. Met een zeer ruim aanbod aan vakantieadressen en een gemiddeld klantencijfer van 8,7 is de website een van de meest gerenommeerde verhuurders in Europa. 
 
‘Gastvrij voor groepen’
Na een spannende regionale verkiezing is ook tijdens de landelijke verkiezing het verblijf van Sip op zes verschillende punten als beste uit de bus gekomen. Zo werden alle locaties beoordeeld op de faciliteiten, de integratie in de omgeving, onderscheidend vermogen, een flexibele prijsstelling, gastvrijheid en online presentatie. Onder het motto ‘gastvrij voor groepen’ is de huiseigenaar continu in beweging om zijn gasten een bijzondere beleving te bezorgen. Hij verzorgt bijvoorbeeld met liefde een stukje muziekeducatie in de bij het pand behorende muziekstudio. Gasten kunnen een uurtje jammen met de gastheer of een djembé workshop doen. Verder kan er vrij beschikt worden over het muzieklokaal met piano en op aanvraag over de studio.

Een karakteristiek pand midden in de Friese Wouden
De heerlijkste groepsaccommodatie van 2018 bevindt zich midden in de bossen van Friesland. De unieke accommodatie uit 1874, bestaande uit een voormalige school en schoolmeestershuis, ademt luxe en sfeer uit. Authentieke en moderne elementen vloeien harmonieus in elkaar over en zorgen voor een bijzondere plek waar ontspanning en inspiratie elkaar ontmoeten. Het huis beschikt over een sfeervolle woonkeuken met grote stamtafel en is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het pand bijvoorbeeld heerlijke badkamers, een ruim terras, luxe boxspringbedden en een riante tuin. Ook de nabijheid van natuur, musea, kunst, cultuur en diverse recreatieve voorzieningen maken de accommodatie uitermate geschikt voor een week er tussenuit of een gezellig weekend weg met familie of vrienden.

Delen via

Vergelijkbare berichten