Groot aantal inschrijvingen voor nieuwe ondernemersprijs Leeuwarden

Deelnemende bedrijven in en rond Leeuwarden konden zich opgeven voor twee categoriën: bedrijven die langer dan vijf jaar actief zijn en jonge, pionierende bedrijven (korter dan vijf jaar). Dertig deelnemende bedrijven vallen in de eerste categorie, 27 in de laatste. Drogendijk: ‘Het aantal startende ondernemingen laat veel passie en innovatie zien. Ingrediënten die straks bij de jury een grote rol spelen.’Alle ondernemingen completeren hun aanvraag voor medio december, waarna de jury eind december de zware taak heeft om de selectie van genomineerden bekend te maken. De jury kijkt naar vijf elementen van het deelnemende bedrijf: hoe wordt omgegaan met marketing en verkoop, de financiën, duurzaamheid, innovatie en strategie.

 

Naast publiciteit krijgen de finalisten ondersteuning door professionals. Zo leidt trendwatcher Adjiedj Bakas een innovatiesessie, krijgen de finalisten een presentatietraining en een stand op de Bedrijvencontactdagen in maart 2013 aangeboden. Daar worden ook de winnaars bekend gemaakt. 

Deze nieuwe ondernemersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leeuwarden, Inqubator Leeuwarden, Incassade deurwaarders en incasso, Acera Accountants & Raadgevers, Cellen Communicatie en PS Produkties.

Delen via

Vergelijkbare berichten