Grote belangstelling voor derde editie Bootoutlet

Bootoutlet is een gebruikte botenbeurs waar zowel bedrijven als particulieren gebruikte boten aanbieden. Het aanbod bestaat uit sloepen, sportboten en open zeilboten, maar ook kleine kajuitjachten, die voor zeer aantrekkelijke prijzen te koop worden aangeboden. Voor de 3e editie kan de bezoeker rekenen op een aanbod van rond 180 uiterst scherp geprijsde boten. Daarnaast is er een ruim aanbod aan bootspullen die vanuit marktkramen worden aangeboden.

 

De organisatie van de beurs is in handen van het WTC Expo Leeuwarden in samenwerking met YachtFocus. De beurs Bootoutlet onderscheidt zich van andere gebruikte botenbeurzen door scherpe bootprijzen, lage deelnametarieven en dat de beurs in het WTC Expo plaatsvindt en dus overdekt is. De partijen hebben na 2 zeer succesvolle eerdere edities veel vertrouwen in de beurs en rekenen op circa 5000 bezoekers.

 

Particulieren en bedrijven die nog willen deelnemen worden door de organisatie verzocht spoedig in te schrijven want de ruimte is beperkt. De deadline voor inschrijven is 12 oktober aanstaande en aanmelden kan via de website van Bootoutlet. www.bootoutlet.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten