Grote namen tussen winnaars Snakeware Site Of The Year

25 websites in 5 categorieën met vervolgens per categorie 3 genomineerden

De winnaars zijn voortgekomen uit een selectietraject, dat vanaf januari tot en met midden februari gehouden is, van 25 websites verdeeld over 5 categorieën waar vervolgens per categorie 3 organisaties genomineerd werden. Het internetpubliek kon van begin februari tot en met midden maart hun stem uitbrengen op de genomineerde sites.

Vervolgens kwam een onafhankelijke jury onder leiding van Robert-Jan van Diepen, eigenaar van DiepbiZniZ Consulting (www.diepbizniz.nl ) met als specialiteit conversie verbetering, de op Snakeware CMS Enterprise gebaseerde sites beoordelen.

Duizenden stemmers, een uitgebreide jurering en veel Social Media activiteit

Gisteren, tijdens de Snakeware relatiedag bij Batavus in Heerenveen, vond de uitreiking van de Snakeware Site Of The Year 2011 plaats. Tijdens een ontspannen middagprogramma werd www.frico.com uitgeroepen tot winnaar in de categorie internationaal waarbij het communicatiebureau www.merkmakers ook in de prijzen viel, werd www.elkien.nl uitgeroepen tot winnaar in de categorie wonen, www.florence-zorg.nl werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie zorg, www.vanverre.nl werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie toerisme en www.batavus.nl werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie algemeen.

Met duizenden stemmers, een uitgebreide jurering en veel activiteit in de Social Media van de genomineerden was er veel animo voor Snakeware Site Of The Year. De enthousiaste en bomvolle zaal mensen tijdens de relatiedag van Snakeware trakteerden de winnaars op een oorverdovend applaus en welgemeende felicitaties. “We hebben alleen maar positieve reacties gehad van de genomineerden en winnaars. Volgend jaar krijgt onze verkiezing zeker een vervolg”, zegt Ate van der Meer, directeur van Snakeware.

Over Snakeware Site Of The Year

Snakeware Site Of The Year is een jaarlijks terugkerende verkiezing van beste websites die gebaseerd zijn op het CMS van Snakeware. In een aantal categorieën worden per categorie 3 genomineerden bekend gemaakt waar gedurende een maand online op gestemd kan worden. Daarnaast kijkt een onafhankelijke jury naar de inhoud, navigatie, ontwerp, interactiviteit en SEO van de site.De verkiezing kent een open en transparante opzet. Naast de stemmen via internet weegt het juryrapport zwaar mee, waarbij de jury zich achteraf zal verantwoorden in een voor alle deelnemers toegankelijk juryrapport.

Delen via

Vergelijkbare berichten