HamiltonBright schenkt laptops voor werkzoekenden aan Empatec Pastiel

Laptops voor werkzoekenden

Pastiel geeft deze laptops aan hun werkzoekenden, zodat zij sneller kunnen reageren op vacatures, gemakkelijker bereikbaar zijn en daardoor hun mogelijkheden op betaald werk aanzienlijk vergroten. Het mooie van het verhaal is dat Kevin vanuit Pastiel, na een stageperiode van 3 maanden, per 1 november 2017 in dienst is gekomen bij de ICT-afdeling van HamiltonBright en dat hij ook degene is die alle laptops heeft gereviseerd en gebruiksklaar heeft gemaakt. Hij is ontzettend blij met de kans die hij heeft gekregen en ook hij ziet de toegevoegde waarde van het uitreiken van laptops aan uitkeringsgerechtigden. Mensen hebben minder te besteden en kunnen gewoonweg geen laptop aanschaffen.

28 Laptops

Silvia Fokkema, accountmanager van Pastiel vertelt trots: “De in totaal 28 laptops zullen zeer zeker goed terecht gaan komen. Als we op deze manier mensen verder kunnen helpen en hen dichterbij een baan en/of de arbeidsmarkt kunnen brengen, dan is dat natuurlijk top!”

Wat doet Pastiel?

Pastiel begeleidt en ontwikkelt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzaam en regulier betaald werk. Wij geloven dat er in ons gebied van 10 gemeenten voor alle mensen, van jong tot oud, van ongeschoold tot hooggeschoold, met en zonder arbeidsbeperking, een plek is op de arbeidsmarkt, aldus Sylvia Fokkema.

Delen via

Vergelijkbare berichten