Harold Renkema, Care4More: ‘Mensen hun vrijheid teruggeven’

Wanneer zijn jullie begonnen?

We zijn juli 2010 begonnen; destijds met een computer die wij hadden ontwikkeld voor mensen met een meervoudige handicap. In 2015 zijn we vervolgens gestart met fietsen, grotendeels voor de ouderenmarkt en de zorg. Denk aan ouderen die hun mobiliteit en vrijheid willen behouden met een driewieler, of mensen die in een zorgcentrum wonen en met een aangepaste fiets zoals bijvoorbeeld een duofiets toch nog naar buiten kunnen.

Hoe gaat het zakelijk gezien?

Fantastisch. Wij groeien ieder jaar met percentages tussen de 30 en 40 procent. Nederland is een fietsland en mensen willen graag zo lang mogelijk blijven fietsen. Wij helpen daarbij, met producten die dat mogelijk maken en met een prettige website, die heel goed vindbaar is.

Wat vind jij het mooiste van het vak?

We doen het écht voor de mensen. Soms zie ik in onze showroom dat iemand die niet meer op een reguliere fiets kon de tranen in de ogen krijgt omdat wij hem of haar weer de vrijheid teruggeven. Dat is heel fijn om te zien. Met onze driewielers en duofietsen krijgen echtparen ook weer de kans om nog wat langer samen op pad te gaan.

Waar wil je over drie jaar staan als ondernemer?

Op die manier denken wij eigenlijk niet. Met ons kleine team van drie personen hebben we één missie en dat is iedere dag een beetje beter worden. In onze visie gaat het daar echt om. Niet alleen qua omzet, maar ook op detailniveau; de kleine dingetjes die je toevoegt als het gaat om klantbeleving. Wanneer je dat consequent volhoudt maak je op jaarbasis grote sprongen. Daar worden wij blij van.

Vergelijkbare berichten

Geen vergelijkbare berichten gevonden