Heerenveens communicatiebureau breidt uit

Eind vorig jaar lijfde Camerik Voortman Esther Osinga in. Zij werkte bij diverse gemeenten en blinkt bij Camerik Voortman uit in de organisatie rondom magazines. Mirjam Botter kwam dit voorjaar het team versterken. Zij werkte eerder bij (voormalig) Politie Drenthe, het Openbaar Ministerie Noord-Nederland en de gemeente Heerenveen. Haar talent ligt bij het organiseren van evenementen en de begeleiding van uiteenlopende projecten. Mattie Kamminga studeerde cum laude af in de Communicatiewetenschappen en bleef bij Camerik Voortman na een succesvolle stage. Ze ondersteunt de communicatieadviseurs in diverse projecten. Als laatste werd Ester Oldenhof toegevoegd aan het team. Deze enthousiaste adviseur komt uit de zorgsector en ondersteunt nu transities in het sociaal domein met communicatie.

Opmerkelijk Het aanstellen van vier nieuwe werknemers is in deze tijd opmerkelijk te noemen. “We hebben een goede relatie met onze opdrachtgevers en hebben veel kennis van hun wereld. We investeren daar in en dat is een belangrijke strategische keuze die loont”, verklaart Edith Camerik, medeoprichter van het bureau.
Klanten De opdrachtgevers van Camerik Voortman zijn voornamelijk (semi-)overheden, onderwijs (HBO)-instellingen en OV-bedrijven. Het Friese Merenproject van de provincie Fryslân is een voorbeeld van een project waar Camerik Voortman veel werk in verzet. Buiten Friesland speelt Camerik Voortman bijvoorbeeld voor de provincie Groningen een grote rol in de totstandkoming van de campagne N361 Veilig. Samenwerkingsverband Noord-Nederland werd ondersteund bij de ontwikkeling van een digitaal jaarverslag. Voor de gemeente Zwolle staat Camerik Voortman als preferred supplier klaar wanneer er extra capaciteit nodig is. Op die manier fungeert het bureau als backup team, dat de klant kan ontzorgen. De nieuwste opdrachtgever van het bureau is VolkerRail in Vianen. Camerik Voortman gaat voor het OV-bedrijf een personeelsmagazine maken.

Delen via

Vergelijkbare berichten