Herfst Meeting MyriadM staat in het teken van apps

Ook won hij de tweede prijs in de internationale Google Android Developer Challenge. De belangrijkste vraag die tijdens de Herfst Meeting beantwoord wordt is: Hoe kan een app succesvol door een bedrijf worden ingezet?

Het onderwerp voor de Herfst Meeting is ontstaan uit het feit dat MyriadM als eerste bedrijf in Sneek is gespecialiseerd in het ontwikkelen van native apps. Het communicatiebureau is hiervoor gecertificeerd door Apple en Windows. MyriadM ziet duidelijk de vraag uit de markt door de vele aanvragen en opdrachten. Zo ontwikkelde het bureau voor de Sneekweek de 'Sneekweek app' met daarin een agenda en een kaart met de locaties van de diverse activiteiten.

Aanmelden voor de Herfst Meeting is nog steeds mogelijk, dit kan via www.myriadm.nl/herfstmeeting. Deze Herfst Meeting is intussen alweer de vierde meeting van MyriadM. Twee keer per jaar wordt een meeting georganiseerd, naast de Herfst Meeting vindt in het voorjaar de Lente Meeting plaats. Zo hebben onderwerpen als databasemarkting en emailmarketing de revue gepasseerd.

Delen via

Vergelijkbare berichten