Herfst Meeting MyriadM was een groot succes!

Dat het onderwerp leeft onder bedrijven was duidelijk te merken tijdens de bijeenkomst. Dit was vooral te merken aan de vele vragen die werden gesteld. De vragen varieerden van ‘Waar kan ik een app voor inzetten?’ tot ‘Heb ik een mobiele website of een app nodig?”. De vragen werden beantwoord door het personeel van MyriadM en Jelle Prins.

Het onderwerp voor de Herfst Meeting is ontstaan uit het feit dat MyriadM als eerste bedrijf in Sneek is gespecialiseerd in het ontwikkelen van native apps. Het communicatiebureau is hiervoor gecertificeerd door Apple en Windows. Zo ontwikkelde het bureau voor de Sneekweek de 'Sneekweek app' met daarin een agenda en een kaart met de locaties van de diverse activiteiten. Voor C.J. Rameau Orthopedische Schoentechniek is het van oorsprong gedrukte modellenboek omgezet naar een app voor de ipad.

Deze Herfst Meeting was intussen alweer de vierde meeting van MyriadM. Twee keer per jaar wordt een meeting georganiseerd, naast de Herfst Meeting vindt in het voorjaar de Lente Meeting plaats. Onderwerpen als databasemarkting en emailmarketing hebben reeds de revue gepasseerd.

Delen via

Vergelijkbare berichten