HerfstZorg breidt uit naar Friesland

HerfstZorg, een toonaangevende aanbieder van professionele particuliere mantelzorgdiensten, kondigt met trots haar expansie aan naar onder meer de regio Friesland. Deze uitbreiding onderstreept de voortdurende toewijding van het bedrijf om hoogwaardige zorgdiensten te bieden aan een groter aantal Nederlanders.

Gerda de Groot, met een indrukwekkende staat van dienst in de zorgsector, zal de leiding hebben over de operatie in deze nieuwe regio’s. “Het is een eer om deze uitbreiding te leiden en de missie van HerfstZorg uit te dragen naar de prachtige regio’s van Noord-Oost Nederland,” zegt De Groot. “We zijn vastbesloten om dezelfde hoogwaardige zorg en ondersteuning te bieden die ons in andere delen van het land zo geliefd heeft gemaakt.”

HerfstZorg

De uitbreiding komt na een periode van gestage groei voor HerfstZorg, gedreven door de consistente positieve feedback en de uitstekende recensie score van 9,8 uit 67 Google-beoordelingen.

“Met Gerda aan het roer en onder het visionaire leiderschap van Astrid Scholtes, oprichtster en eigenaresse van HerfstZorg, zijn we ervan overtuigd dat onze nieuwe vestigingen in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel zullen floreren,” zegt Scholtes. “We kijken uit naar deze nieuwe hoofdstukken en het verder versterken van onze positie als leiders in mantelzorgdiensten in Nederland.”

Vergelijkbare berichten