Hoe tevreden zijn ondernemers in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel?

Ondernemerspeiling

De Ondernemerspeiling bevat vragen over dienstverlening, regeldruk en de manier waarop ondernemers contact hebben met de gemeente. ‘De uitkomsten geven ons inzicht in de verbeteringen die wij kunnen doorvoeren in onze dienstverlening en beleid. Hier willen we graag inzicht in krijgen zodat we beter kunnen aansluiten bij de wensen van onze ondernemers’ aldus burgemeester Jeroen Gebben van Tytsjerksteradiel.

Resultaten onderzoek

De peiling maakt deel uit van het landelijk onderzoek ‘Waar staat je gemeente’. Resultaten van deelnemende gemeenten worden met elkaar vergeleken. Ondernemers kunnen de vragenlijst tot en met 15 oktober invullen. De resultaten van de Ondernemerspeiling zijn eind 2017 beschikbaar en worden gepubliceerd op de website. De uitkomsten gaan de gemeenten delen en bespreken met ondernemersverenigingen en deelnemers van de peiling.

Onderzoeksbureau

I&O Research voert de Ondernemerspeiling uit in opdracht van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. I&O Research is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat voor meerdere gemeenten in Nederland dergelijke peilingen uitvoert.

Delen via

Vergelijkbare berichten