Huis & Tuin 2016 gaat niet door

De beurs Huis & Tuin was jarenlang het toonaangevende huis- en tuinevent van Noord-Nederland, waar tienduizenden bezoekers alles konden vinden over tuinen, wonen, inrichting en duurzaamheid.

Opgefriste beurs
De afgelopen jaren is gebleken dat het beursconcept van Huis & Tuin op zijn retour was en nieuw leven moest worden ingeblazen. Na 11 jaren is in 2015 een geheel verjongde en opgefriste beurs gepresenteerd. De reacties op deze vernieuwde opzet waren vrijwel zonder uitzondering positief. Wellicht zijn de bakens iets te laat verzet, want helaas is het aantal deelnemers voor dit jaar toch onvoldoende representatief om er een geslaagde beurs van te maken. Ook de aanhoudende economische crisis in de branches waarin Huis & Tuin opereert, zorgt voor minder enthousiasme bij exposanten.

In gesprek met een aantal toonaangevende partijen zijn wij momenteel de mogelijkheden van een evenement rondom het huis in een gewijzigde vorm op een later tijdstip aan het onderzoeken. Zodra er meer informatie bekend is over waar en wanneer deze beurs plaats zal vinden, zullen wij u daarover informeren.

Delen via

Vergelijkbare berichten