In 5 stappen naar een mooie, duurzame buitendeur op maat

Maar hier bij De Buitendeur, hebben we het gemakkelijk gemaakt voor onze klanten om de mooie, duurzame op maat gemaakte deuren te krijgen die ze wensen. Hier zijn de 5 stappen die we volgen bij het bouwen van een op maat gemaakte houten buitendeur.

  1. Informatie verzamelen en stijl kiezen

Eerst gaan we met u om de tafel zitten om te begrijpen welk type deur u zoekt en wat uw budget is. Om de esthetiek van de deur te bepalen, laten we u een aantal afgewerkte deuren zien en bespreken we uw voorkeuren en afkeuren om er zeker van te zijn dat de afgewerkte deur bij uw smaak past. Of u nu geïnteresseerd bent in een design zoals Craftsman of Mid-Century Modern of een specifieke stijl (gewelfd, schuifdeur, hordeur, Hollandse deur, enz.), ons team kan uw persoonlijke visie creëren.

  1. Hout selectie

Zodra de deurstijl is gekozen, richt de aandacht zich op de houtsoort, één van de belangrijkste factoren als het gaat om het uiteindelijke uiterlijk van een deur. Het bepalen van de beste houtsoort voor uw huis of bedrijf is een belangrijk onderdeel van het proces. Wij bevelen verschillende houtsoorten aan voor houten buitendeuren vanwege hun duurzaamheid, waaronder Sapele mahonie, teruggewonnen wit eiken, kwartiers gezaagd wit eiken, Western Red Cedar, populier, en Douglasspar. Elk van deze houtsoorten biedt zijn eigen unieke voordelen en uitstraling, die we met klanten bespreken om de beste keuze te garanderen.

  1. Hardware selectie

De volgende stap is het kiezen van beslag dat past bij de stijl en het ontwerp van de deur. Hoewel het slechts een klein deel van het oppervlak in beslag neemt, kan het beslag een deur veel karakter geven en het uiterlijk ervan verbeteren. Wij bieden een grote selectie van deurtrekkers, scharnieren en andere hardware, met inbegrip van opties. In aanvulling op de set stukken, kan onze eigen smid op maat met de hand gesmede hardware het voor elkaar krijgen. Dit biedt een andere manier om uw project aan te passen en uw stempel te drukken op een voordeur. Ook is een schuifpui reparatie mogelijk en zou je een soortgelijk project ook kunnen besteden.

  1. Glas selectie

Een ander detail is het glas dat voor de deur wordt gebruikt. Afhankelijk van het ontwerp kunnen er zijlichten of glas in de deur zelf worden aangebracht om licht in de woon- of werkruimte te brengen. Tijdens deze stap van het proces helpen wij u het beste glas type te kiezen op basis van uw deur ontwerp en budget. Ons glas komt uit Bucks County, PA, en is speciaal gemaakt voor gebruik in deuren.

  1. Tekening & Kickoff

Nu de deurstijl en materialen zijn overeengekomen, wordt het deurplan getekend en ontmoeten de klanten hun projectmanager. Bij Vintage Millwork & Restoration zijn we trots op het aanbieden van een hoog niveau van persoonlijke service en streven we ernaar om ervoor te zorgen dat aan uw wensen wordt voldaan op elk punt in het project.

Vergelijkbare berichten