Indoor Pasar Malam: “Indonesië is dichterbij dan je denkt”

Ben je al eens bij een Pasar Malam Istimewa geweest, in bijvoorbeeld Rotterdam? Dan weet je dat dit evenement een en al kleuren, geuren en geluiden is. Mis deze editie niet om te genieten van de grootste indoor Pasar Malam van het noorden!

Met ruim 130 stands en verschillende podia vol gave optredens belooft Pasar Malam Istimewa XL een waar paradijs te zijn voor liefhebbers van exotisch eten, unieke producten en geweldig entertainment.

Hari Maluku

De eerste dag, vrijdag 12 april, staat in het teken van Hari Maluku. De organisatie heeft extra tijd en energie gestoken in het eren van de Molukse cultuur. Bereid je voor op betoverende optredens van Molukse artiesten en dansgroepen.

Ontdek de Molukse straat (Jalan Maluku), waar je shopt bij Molukse standhouders en geniet van authentieke gerechten bij Taste of Maluku. De presentatie wordt gegeven door Milly Akerina.

Voor het hele gezin

Voor de shopliefhebbers is er het hele weekend een overvloed aan keuzes, van sambals tot woonaccessoires en van kleding tot wierook. Laat je verwennen met pitjit (massages) of maak contact met overleden dierbaren dankzij mediums.

Naast het grote aantal stands zijn er allerlei activiteiten en optredens voor het hele gezin. Zo wil je de ’40 jaar duo Show’ van Tante Lien & Aïs Lawa-Lata of het optreden van band Massada zeker niet overslaan.

Weetjes en winnen!

Wil jij helemaal op de hoogte blijven van deze editie van Pasar Malam Istimewa XL? Houd dan de Facebook-pagina van Istimewa Events in de gaten voor de laatste informatie, een kijkje achter de schermen, weetjes over de artiesten, en… toffe winacties!

Vergelijkbare berichten