Indoor Skydive Roosendaal wederom genomineerd voor de Leisure25

De lijst wordt samengesteld door het magazine Leisure Management. Leisure management is een vakblad dat het belang van innovatief ondernemen binnen de vrijetijdssector van groot belang acht. Het doel van de lijst is dan ook het toonbaar maken van unieke initiatieven en startende ondernemers laten zien dat er altijd mogelijkheden zijn om je te onderscheiden binnen deze markt.

De lijst is een willekeurige ranking van de 25 meest innovatieve bedrijven. Door de grote diversiteit heeft Leisure Management zelf geen winnaar aangewezen. Wel zal er uiteindelijk een publiekswinnaar bekend worden gemaakt op 8 april 2010. Het is dan ook voor iedereen mogelijk om een stem uit de brengen op zijn of haar favoriet. Stemmen verloopt via www.leisure25.com.

Indoor Skydive Roosendaal is wederom trots op de nominatie. “Het is altijd leuk als organisaties binnen de sector het harde werken belonen met een onderscheiding als de Leisure 25. De afgelopen jaren zijn wij meerdere malen door diverse partijen genomineerd voor ons unieke bedrijf. Dit sterkt ons elke keer weer om vast te houden aan onze visie en te kijken naar de toekomst. Ondanks deze nominaties blijven de uitermate positieve reacties en recensies die wij steeds weer ontvangen van onze klanten het belangrijkste voor ons” aldus manager marketing en commerciële zaken Robert Ros.

Delen via

Vergelijkbare berichten