Innovatiehuis Lauwersdelta dit najaar van start!

Inspirerend en stimulerend 
Het innovatiehuis is een fysieke plek waar innovatieve bedrijven met groeipotentie tot wasdom kunnen komen in een inspirerende omgeving. Het is ook het ondernemersklimaat waar gevestigde ondernemers ruimte kunnen vinden om specifiek te werken aan innovaties. Het doel is om op termijn 60 tot 80 directe en indirecte arbeidsplaatsen te genereren. Ondernemers worden ook zoveel mogelijk gefaciliteerd met producten en diensten, zoals glasvezelinternet en subsidieadvies. 

Stichting Innovatiehuis Lauwersdelta is een samenwerking van de gemeente Achtkarspelen, Rabobank Burgum-De Lauwers, Denkgenoten, DVEN Accountants Adviesgroep en Sterc Internet & Marketing. Zij willen laten zien dat innovatiekracht, werkgelegenheid en rendement hand in hand gaan en de basis is voor economische ontwikkeling.

Via de website www.lauwersdelta.nl kunnen individuen en organisaties hun interesse kenbaar maken. Naast startups en MKB-ondernemers wordt er namelijk gezocht naar partijen die willen samenwerken of een andere bijdrage willen leveren aan het concept.

Delen via

Vergelijkbare berichten