Inschrijving OndernemersPrijs Noordoost Friesland geopend

Wie kunnen er deelnemen?
Alle bedrijven uit de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadeel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Kollumerland en Tytsjerksteradiel kunnen zich opgeven voor de OndernemersPrijs Noordoost Friesland. Men kan zich opgeven door het vragenformulier volledig in te vullen vóór 3 mei 2013 op www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl. Uiteraard kunt u het vragenformulier ook downloaden en sturen naar info@ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl 

Spot een bedrijf
Is er een bedrijf dat volgens u in aanmerking moet komen voor deze felbegeerde prijs? Dan kunt u dit bedrijf spotten via www.ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl. Het bedrijf ontvangt na uw aanmelding een anonieme “U bent gespot” e-mail. In deze e-mail wordt gevraagd of het bedrijf zich op wil geven voor de Ondernemersprijs Noordoost Friesland. Natuurlijk kunt u ook bedrijven spotten via Twitter. Laat ons weten welk bedrijf u wilt spotten door een tweet te sturen met daarin #OPNOF of @ondernemernof.    

De jury
Ook dit jaar beoordeelt een deskundige jury de inzendingen op basis van verschillende criteria. De jury bestaat deze editie uit voorzitter Arie Aalbers (Burgemeester gemeente Dantumadiel), Hans Konst (gedeputeerde provincie Fryslân), Wouter de Groot (regiomanager Kamer van Koophandel Noord-Nederland), Erik Nicolai (directeur Rabobank Noordoost Friesland) en Wijnand Fijnvandraat (directeur PTH Groep & Dwaande ambassadeur).

Wat gebeurt er na 3 mei?
Na 3 mei 2013 gaat de jury van start met een uitgebreide voorselectie en een bedrijfsbezoek aan de 3 geselecteerde finalisten. De winnaar wordt op vrijdag 21 juni aanstaande tijdens de feestelijke finale avond bekend gemaakt. Afgelopen jaar ontvingen Sabina Reitsma en Femmechien van der Heide – Reitsma van Hotel Café Restaurant de Posthoorn uit Dokkum de Bonifatius Bokaal uit handen van (gedeputeerde) Hans Konst.

Dwaande steunt ondernemersprijs Noordoost Friesland
De Ondernemersprijs Noordoost Friesland wordt gesteund door de regiomarketingcampagne Dwaande. In Noordoost Friesland zijn vele prachtige bedrijven met dynamische ondernemers gevestigd. De ondernemersprijs is een mooie manier om deze prachtige bedrijven en het  ondernemersklimaat van Noordoost Fryslân onder de aandacht te brengen en sluit daarmee goed aan bij de doelstelling van Dwaande.

Delen via

Vergelijkbare berichten