Interactieve netwerkbijeenkomst JOP

JOP leeft. Dat zien we terug in de inschrijvingen. Vanaf 1 maart jl. tot en met vandaag kon Noordelijk ondernemerstalent zich aanmelden voor deze felbegeerde ondernemersprijs. Veelbelovende ondernemers uit alle sectoren van de Noordelijke economie hebben aan de oproep gehoor gegeven. De komende maanden gaan zij op een sportieve manier met elkaar de strijd aan.

 

Netwerkbijeenkomst

Maar voor het zover is, organiseert JOP op woensdag 20 juni a.s. in De Plaats Melkema in Huizinge een netwerkbijeenkomst. Een interactieve sessie van verbinding zoeken en vinden: met elkaar, met anderen, met JOP! Bedoeld voor de deelnemers, maar ook voor sponsoren en alle vrijwilligers die JOP achter de schermen mogelijk maken. Iedereen wordt gevraagd om voldoende visitekaartjes en één introducé mee te nemen. Een verrassend programma staat garant voor succesvol netwerken.

 

De interactieve avond ‘Laad je op met JOP: zoek en vind de verbinding die energie geeft!’ start om 20.00 uur. De ontvangst met koffie en thee is vanaf 19.30 uur. Wil je deze bijeenkomst bijwonen, stuur dan een mail naar info@jongeondernemersprijs.nl. Op ons YouTube-kanaal http://www.youtube.com/joprijs staat een filmimpressie van de laatste netwerkbijeenkomst in Bunne.

 

Laad je op met JOP!

JOP is bedoeld om die ambitieuze ondernemers, die nog net dat duwtje nodig hebben om het helemaal te gaan maken, een podium te bieden. Vandaar de slogan: "Laad je op met JOP". Het thema voor 2012 is "Energie". JOP geeft energie, vraagt energie, laadt op, zet in beweging en geeft stuwende kracht.

Delen via

Vergelijkbare berichten