Jacques d´Ancona is dagvoorzitter tijdens Women in Business 2010

Hij werd voornamelijk beroemd vanwege zijn juryvoorzitterschap in de Soundmixshow van Henny Huisman.  Een baan die hij achttien jaar volhield onder het motto: ´Sommige mensen vinden me nogal kritisch. Dat wil ik graag zo houden´. Hij werkt mee aan uiteenlopende radio- en televisieprogramma´s als onder meer presentator, scherpzinnig interviewer. In zijn aankondigingen als presentator doseert hij mildheid, begrip en rechtlijnigheid. Nooit zoetsappig en gewapend met een brede kennis weet Jacques zijn kritieken altijd uniek te bewoorden.

Het is alweer het vijfde Women in Business event dat wordt georganiseerd. Het informatieve netwerk-event besteedt op onderhoudende wijze aandacht aan de positie van vrouwen in het bedrijfsleven en aan de positieve beeldvorming rondom het begrip diversiteit in het algemeen. Vorig jaar werden er zo’n 750 bezoekers ontvangen. Dit jaar hoop de organisatie minstens hetzelfde aantal vertegenwoordigers van het noordelijke bedrijfsleven te verwelkomen in Martiniplaza.

Women in Business 2010 vindt plaats op dinsdag 19 oktober in Martiniplaza. Het wordt een inspirerende en een spannende bijeenkomst.

Delen via

Vergelijkbare berichten