Jorrit van Erp nieuwe CCO EUROstyle

Op 2 april is Jorrit van Erp gestart als nieuwe CCO bij EUROstyle. Onder EUROstyle vallen de groene merken ECOstyle, ECOstyle Professional en VITALstyle.

Van Erp heeft een achtergrond in Sales, Marketing en General Management. Zo was hij eerder onder meer Managing Director bij Koninklijke Verkade, Pladis en Haribo.

Als CCO van EUROstyle wordt hij, als landendirecteur voor Nederland en België, onder andere verantwoordelijk voor het commerciële beleid van ECOstyle en VITALstyle.

Positieve impact

Jorrit van Erp: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met onze gepassioneerde ECOstyle en VITALstyle teams, partners en klanten positieve impact te maken en daarmee bij te dragen aan een duurzamer en groener Nederland en België! Wij hebben ambitieuze toekomstplannen en daarin willen we met onze sterke merken en innovaties een belangrijke voortrekkersrol blijven vervullen. Ik ben er trots op daar een bijdrage aan te mogen gaan leveren.’’  

EUROstyle kijkt uit naar een succesvolle, inspirerende samenwerking en wenst Jorrit van Erp veel succes toe in zijn nieuwe rol.

Vergelijkbare berichten