Jumbo Kooistra Leeuwarden aan Hoeksterpad ondergaat metamorfose

De Jumbo Kooistra-winkel aan het Hoeksterpad 1 in Leeuwarden krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals verse pizza en huisgemaakte maaltijden uit eigen keuken. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op woensdag 5 oktober tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 26 oktober 9.00 uur kunnen inwoners van Leeuwarden en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo Kooistra winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een Jumbo chocoladereep (deze actie is geldig tot en met zondag 30 oktober). Daarnaast krijgen de eerste 150 klanten een mooi boeket bloemen cadeau. Filiaalmanager Maarten Botermans vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1350 m² vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten. Zo zijn er bijvoorbeeld verse pokébowls en verse sushi van Doozoo verkrijgbaar en bereiden de medewerkers van Jumbo Kooistra ter plekke huisgemaakte maaltijden en verse salades. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, waaronder nieuwe borrelschalen voor ultiem gemak én de reeds bekende vers belegde broodjes en verse pizza’s. Daarnaast is de granaatappelpers nieuw, klanten kunnen zelf vers granaatappelsap persen in de winkel. Op de brood- en banket afdeling kunnen klanten terecht voor ambachtelijke macarons. Tevens is er een ruime keuze aan speciaal bieren, het assortiment is volledig vernieuwd. Bij de speciale self checkout kassa’s rekenen klanten hun boodschappen binnen een handomdraai af.

Altijd een stapje verder

Ondernemer Erik Kooistra, van Jumbo Kooistra Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo Kooistra collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo Kooistra winkel in Leeuwarden verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Vergelijkbare berichten