JYSK opent vernieuwde winkel in Sneek: ‘Gigantische verandering’

JYSK opent op woensdag 10 april de deuren van een volledig vernieuwde winkel in Sneek. De winkel wordt ingericht volgens het allernieuwste concept van de Deense woonwinkelketen.

De winkel op de woonboulevard in Sneek wordt nu nog grondig verbouwd. Met een houtlook vloer en sfeervolle verlichting biedt de winkel straks nog meer interieurinspiratie.

In de winkel worden drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook komt er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

“De verandering is gigantisch, er is bijna niets hetzelfde gebleven. De indeling is omgegooid, waardoor de winkel opeens veel groter lijkt. Het is een stuk overzichtelijker”, vertelt Store Manager Wietse Vink.

Wietse begon zijn carrière bij JYSK bijna 10 jaar geleden als stagiair in Sneek. Na enkele promoties en uitstapjes naar de winkels in Wolvega en Heerenveen, is hij sinds twee jaar Store Manager in Sneek. “Er staat hier een heel jong en enthousiast team, dat er alles aan doet om de winkel helemaal klaar te krijgen voor de heropening. We kijken er met z’n allen enorm naar uit!”

Openingsacties

JYSK viert de heropening woensdag 10 april aan de Smidsstraat in Sneek met een koffiekar, koeken en muziek. Ook zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70 procent. Om 9.00 uur knipt Store Manager Wietse Vink met zijn team het lintje door. Hij nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel. JYSK wil eind dit jaar alle winkels hebben omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept. Daarnaast heeft de Deense retailer het doel om meer winkels te openen in Nederland, om zo nog dichter bij de klant te zijn. JYSK heeft nu 101 winkels in Nederland.

Vergelijkbare berichten