Kabelnoord in actie voor Turkije & Syrië

Klanten van Kabelnoord kunnen de hele maand februari gratis bellen naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Turkije en Syrië. Op woensdag 15 februari was de Nationale Actiedag Giro555. De zenders NPO 1 Extra en NPO 2 Extra zijn dan gratis te ontvangen voor alle tv-klanten

Freerk Wind (directeur Kabelnoord): “Turkije en Syrië zijn deze week getroffen door zware aardbevingen. Het leven van duizenden mensen is volledig verwoest. Zo’n uitzonderlijke ramp raakt ons allemaal, onze gedachten gaan uit naar alle betrokkenen en nabestaanden. In beide landen wordt met man en macht gezocht naar overlevenden. Ook in ons land wordt contact gezocht met familieleden, vrienden en bekenden. Klanten van Kabelnoord bellen daarom vanaf 1 t/m 28 februari ’23 gratis naar Turkije en Syrië.”

Kijk gratis naar NPO 1 Extra en NPO 2 Extra

Op woensdag 15 februari ’23 is de Nationale Actiedag voor Giro555. Giro555 is een samenwerking tussen 11 hulporganisaties. Op radio en televisie wordt volop aandacht besteed aan de Nationale Actiedag. De einduitslag is live te volgen op NPO, RTL en SBS. Klanten van Kabelnoord kunnen deze dag ook gratis kijken naar NPO 1 Extra (kanaal 52) en NPO 2 Extra (kanaal 53). Giro555 probeert zoveel mogelijk geld op te halen. De hulporganisaties bieden met de opbrengst noodhulp want er is dringend behoefte aan medische zorg, voedsel, water en onderdak.

Vergelijkbare berichten