KM Yachtbuilders breidt uit met nieuwe spuithallen

KM Yachtbuilders is verheugd om de uitbreiding van hun pand aan te kondigen met twee nieuwe spuithallen. De nieuwe spuithallen zullen worden gebruikt om schepen, masten en interieurs te schilderen. Deze stap is genomen door de toename van eigen schilderwerkzaamheden en de uitbreiding van het schildersteam. Een professionele hal kon niet achterblijven. Naast dat KM Yachtbuilders zelf veelvuldig gebruik zal maken van de nieuwe spuithallen, zullen zij ook andere partijen de gelegenheid bieden om hier te schilderen.

“We worstelden al een tijdje met ruimte gebrek voor onze schilderwerkzaamheden en merkte dat er in de omgeving ook weinig opties waren. Na goed overleg hebben we de knoop doorgehakt en besloten om te investeren in deze nieuwe hallen. Door de nieuwe hallen zijn we ook in staat opdrachten voor anderen te doen. We zijn erg blij met het resultaat en kijken er naar uit om hier veel schilderwerkzaamheden te verrichten.” aldus René Feenstra, bedrijfsleider KM Yachtbuilders.

De nieuwe hallen bestaan uit twee cabines. De grote cabine is 38x7x6m en kan opgesplitst worden in twee delen. Hierdoor is er ruimte voor twee schepen of masten in de grote cabine. De kleine cabine is 12x4x4m en zal voornamelijk gebruikt worden voor het spuiten van interieurs of kleinere schepen.

Vergelijkbare berichten