Kraanbedrijf BKF werkt samen in Kraanverhuur Nederland

“Hierdoor bevorderen wij de snelheid van werken en het beperken van de kosten. Daarnaast hebben klanten die landelijk werken voortaan slechts één aanspreekpunt waarmee elke hijsklus, waar ook in Nederland, geregeld kan worden.  De klant kiest met Kraanverhuur Nederland voor de kwaliteit die nodig is om een opdracht goed, snel en veilig te kunnen uitvoeren”

Bundelen van kennis en ervaring

Het bundelen van de capaciteit binnen Kraanverhuur Nederland betekent ook het samenvoegen van kennis en ervaring. Daarmee is Kraanverhuur Nederland een partner met ervaring in elk segment. “Markten veranderen en de vraag naar efficiënter en kostenbewuster werken neemt toe. Door de enorme expertise binnen Kraanverhuur Nederland hebben wij niet alleen ruime ervaring op veel verschillende gebieden, ook zijn onze medewerkers hierdoor in staat om mee te denken over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de wijze waarop opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd” aldus Burggraaff.

Landelijke afspraken, lokaal geregeld

Werken met Kraanverhuur Nederland betekent dat opdrachtgevers landelijke afspraken kunnen maken voor al het hijswerk, waar ook in Nederland. De advisering wordt wel lokaal geregeld. “Wij hebben er bewust voor gekozen om klanten het gemak te bieden van één landelijk aanspreekpunt waarmee alles in principe kan worden geregeld. Voor maatwerkadviezen worden de specialisten van de dichtstbijzijnde vestigingen ingeschakeld. Zo combineren we efficiënt werken met persoonlijke aandacht, om op die manier de meest optimale kwaliteit te kunnen leveren.”

Kraanverhuur Nederland bestaat naast BKF uit: Baetsen, Van Grinsven, Kuiphuis, Nederhoff en Heeren. Zie ook www.kraanverhuurnederland.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten