Kranendonk Ondernemer van het Jaar 2009

Het ondernemersgala vond plaats hotel Van der Valk Wolvega. De charmante cabaretier en presentator Arno van der Heyden was ceremoniemeester en luisterde de avond op met toepasselijke intermezzo’s. Hij wist de spanning er tot het einde van de avond in te houden, tot juryvoorzitter Siem Janssen van de NOM het verlossende woord bracht en er getoost kon worden op de winnaar. Michiel Kranendonk reageerde verrast en opgetogen: “Het is een geweldige eer om deze prijs in ontvangst te nemen. Niet alleen voor mij, ook voor de medewerkers en vooral ook voor mijn ouders. Zij hebben Kranendonk Schilders hebben opgebouwd. Ik heb op de stevige basis die zij gelegd hebben verder kunnen bouwen en er een eigen draai aan kunnen geven. En dat is dus goed uitgepakt.”

De verkiezing Ondernemer van het Jaar Weststellingwerf is een initiatief van de Commerciële Club Weststellingwerf. Het doel van de verkiezing is bedrijven en ondernemers in Weststellingwerf meer te promoten en in nauwer contact met de bevolking te brengen. Ondernemers en inwoners van de gemeente konden bedrijven aandragen en via internet stemmen op hun favoriet. De bedrijven moeten iets bijzonders gepresteerd hebben op het gebied van bijvoorbeeld innovatie, marketing, personeelsbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een vakkundige jury, bestaande uit Siem Jansen van de NOM, Remco Heite, oud-burgemeester van Weststellingwerf en Bert Sloot, directeur van Bert Sloot Vastgoed, bepaalde vervolgens aan welke van de drie ondernemers de titel werd toegekend.

De Verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt financieel ondersteund door Boom Regionale Uitgevers, Gemeente Weststellingwerf, Rabobank de Stellingwerven en de Friesland Bank. Eerdere winnaars van de verkiezing waren Jan Oosterveld van Oosterveld Installatietechniek uit De Blesse (2007, onderscheidend op het gebied van duurzaamheid) en Truus Been van PrePressMediaPartners uit Wolvega (2008, onderscheidend op het gebied van personeelsbeleid).

Delen via

Vergelijkbare berichten