KreQ BV: Vind eenvoudig de weg naar de juiste houtbevestiger

Hout, hout, hout, hout. De bouwwereld denkt in hout. Waar we jarenlang gebouwd hebben met beton, is de vraag naar een duurzaam alternatief momenteel enorm. Dit antwoord is gegeven door hout. Voor ieder bouwwerk wordt gedacht in een oplossing van hout. Van relatief eenvoudige schuurtjes tot flatgebouwen met meerdere bouwlagen.

De termen HSB (HoutSkeletBouw) en CLT (Cross-Laminated Timber) zijn dan ook niet meer weg te denken. Een dragende houtenconstructie met houten muren zo sterk als beton, wat wil je nog meer?

Nou! Dat antwoord is eigenlijk simpel. Dat alles goed vast zit. Dat iedere balk op de juiste manier bevestigd wordt, dat de kwaliteit gegarandeerd is en dat de bevestiger meebeweegt met de constructie. Speciaal voor het verbinden van houtenconstructies (zowel hout-op-hout als hout-op-beton) staken wij de website van KreQ BV bevestigingstechnieken in een nieuwe look&feel. Van een eenvoudig nieuw jasje is geen sprake, want alles is op zijn kop gezet.

Het voordeel? Je kunt nu eenvoudig de juiste bevestigers en verbinders vinden voor jouw (hout)bouwproject. Heb je het juiste product gevonden? Dan bestel je het direct in de webshop, zodat je het de volgende dag in huis hebt.

Maar er is meer… Bijvoorbeeld constructieberekeningen en een uitgebreide CAD bibliotheek. Ook dat kun je vinden op onze nieuwe website. Van ieder product zijn de technische eigenschappen te downloaden, is er een bevestigingshandleiding beschikbaar en wordt ieder detail omschreven. Zelfs een product op maat is eenvoudig te bestellen.

Kom je er niet uit? Dan schakel je, via de contactpagina, met Rutger en Simon. Onze accountmanagers/technisch specialisten. Zij weten bijna alles. Zo niet? Dan staan zij rechtstreeks in contact met de diverse fabrieken, zodat je snel over de juiste informatie kunt beschikken.

Delen via

Vergelijkbare berichten