Laat uw kunst taxeren tijdens Golf & Lifestyle de Beurs

Maar naast kunst is er nog veel meer te beleven en te zien tijdens de beurs. Zo zal de allernieuwste nog niet in Noord-Nederland vertoonde Jaguar XJ worden tentoongesteld. Deze sportieve en snelgelijnde Jaguar zal het hart van iedere autoliefhebber harder laten kloppen.

Bovendien, als absolute primeur in Nederland, zal Century Autogroep de volledig nieuwe Audi A8 presenteren. Uiteraard exclusief voor de bezoekers van Golf & Lifestyle de beurs. Deze Audi A8 is van de lijnen van de carrosserie tot het unieke touchscreen een geheel nieuwe auto, die vanaf de eerste kennismaking in al zijn onderdelen één ding uitstraalt: vooruitgang.

Net als vorig jaar is er ook weer een Golf Demonstratie Plein met een roulerend programma. Op beide dagen zal golfvirtuoos Joost Hage u meenemen in zijn Golftrick demonstratie. Deze show is zo indrukwekkend dat ook de niet-golfers hier hun ogen voor openen. En uiteraard kunt u op de demonstratie driving range de nieuwste clubs testen.

En niet alleen is de golfsport ruim vertegenwoordigd in Martiniplaza, ook zijn alle geneugten voor de luxe levensgenieters volop aanwezig. Het wordt een echte Happening!

Fashion ontbreekt dit jaar zeker niet en op de catwalk worden diverse modeshows gelopen met de allernieuwste zomermode en ook de laatste trends en ook de mooiste regionale juweliers ontbreken dit jaar niet. Beauty en Wellness is dit jaar wel heel erg vernieuwend, want tijdens de beurs kunt u live tijdens diverse demonstraties zien wat botox voor u kan betekenen. Ook worden verschillende gezichtsbehandelingen gegeven en wordt de exclusieve Microdermabrasie behandeling live gedemonstreerd. Op het culinaire kookplein kunt u proeven van de heerlijkheden die live voor u worden bereid door de beste koks van Noord-Nederland en ook worden bijpassende wijnproeverijen verzorgd. Tenslotte kunt u tijdens de beurs ook terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van huis- en tuindesign, lampen en luxe sloepen.

Ook aan de kleine levensgenieters is gedacht, want in de indoor kids golf arena kunnen de kinderen spelenderwijs onder professionele begeleiding een kids-golfparcours afleggen met maar liefst 5 holes.  

Delen via

Vergelijkbare berichten