Laatste radio-uitzending BNR sluit af met debat en weekend Fan Fryslân

De live radio-uitzending op vrijdag 12 oktober wordt bijgewoond door ruim honderd gasten. De uitzending vindt plaats van 12.30 tot 14.00 uur en wordt voorafgegaan door een netwerklunch. BNR-presentator Rens de Jong interviewt onder andere:

– Cees Buisman, directeur Wetsus, Leeuwarden

– Jan Melein, docent Wetsus, Leeuwarden

– Erik Hessels van SMST, Drachten ( Friese Onderneming 2012)

– Jaap de Vries van het Koploperproject(duurzaam ondernemen voor mkb’ers in Friesland)

 

Debat WTC Hotel

Na de laatste live radio-uitzending van BNR ‘Zakendoen met…’ vindt er in het WTC Hotel in Leeuwarden het afsluitende BNR-debat ‘Zakendoen met Fryslân’ plaats. Tijdens dit debat onderzoekt BNR-presentator Rens de Jong, samen met de aanwezigen, welke kansen er liggen in Fryslân en wordt de balans opgemaakt van de zes uitzendingen. Vanaf 14.00 uur is de zaal toegankelijk en het debat start om 15.00 uur. De middag eindigt om 16.45 uur met een netwerkborrel. Het programma vindt u op www.fanfryslan.nl. De toegang is gratis. Aanmelden kan via www.bnr.nl/friesland. Voordelig kennismaken met Fryslân tijdens het Weekend Fan Fryslân

Geïnteresseerden kunnen na afloop van het debat overnachten tegen speciale ‘Fan‘-tarieven. Er zijn 22 hotels en accommodaties in Fryslân die op 12, 13 en 14 oktober een voordelig Weekend Fan Fryslân Tarief hanteren.Informatie over deelnemende hotels en activiteiten zijn te vinden op: www.beleeffriesland.nl/weekendfanfryslan.

Imago versterken

Het hoofddoel van de campagne ‘Zakendoen met Fryslân’ is het imago van Fryslân onder ondernemend Nederland te versterken. De campagne ‘Zakendoen met Fryslân’ is een initiatief van Fan Fryslân en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Fryslân, Club Diplomatique Fan Fryslân, projectbureau A7Westergo, het Ondernemersplein Fan Fryslân, de Kamer van Koophandel Noord-Nederland en diverse Friese gemeenten en organisaties. De uitzendingen zijn terug te luisteren via www.fanfryslan.nl.

Delen via

Vergelijkbare berichten