Lammert de Vries wordt Bourguignon Bikes & Scooters

Na de succesvolle overname van Lammert de Vries op 1 november 2022 door Bourguignon, gaat Lammert de Vries nu ook met haar naam deel uitmaken van het groeiende Bourguignon-merk. Vanaf 1 januari 2024 is de naam van Lammert de Vries officieel Bourguignon Bikes & Scooters. Deze naamswijziging markeert een belangrijke stap in het streven van Bourguignon om haar positie als vooraanstaande mobiliteitsaanbieder te versterken en alle bedrijven binnen de groep te voorzien van een uniforme identiteit. Gedurende de komende weken en maanden zal de naamswijziging geleidelijk zichtbaar worden op verschillende communicatiemiddelen.

Dit proces is ontworpen om een soepele overgang te garanderen en klanten vertrouwd te maken met de nieuwe identiteit van Bourguignon Bikes en Scooters. “Lammert de Vries is reeds onderdeel van onze organisatie, maar de wijziging van de naam weerspiegelt onze wens om een goed herkenbare merkidentiteit te ontwikkelen voor al onze mobiliteitsbedrijven,” verklaarde Ramon Bourguignon, directeur van Bourguignon.

Met deze stap benadrukken we het versterken van de samenhang binnen Bourguignon, terwijl we blijven groeien als een toonaangevende speler in de mobiliteitssector. Als officiële dealer van vooraanstaande merken zoals Gazelle en Vespa, blijft Bourguignon Bikes & Scooters zich onverminderd inzetten om haar klanten hoogwaardige e-bikes, fietsen en scooters te bieden, inclusief uitgebreide service en onderhoudsdiensten. De naamsverandering vormt een essentiële stap om de samenhang tussen de diverse bedrijven te versterken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: René Visser.

Vergelijkbare berichten

Geen vergelijkbare berichten gevonden