Lancering Ella Society groot succes: ruim 150 aanmeldingen binnen twee maanden

Begin dit jaar bundelden Carina Roemers, Aisha Krako-Bransen en Sonja Schaafsma-Brakema hun krachten om een nieuw, groots en verrassend vrouwennetwerk op te zetten in het noorden van ons land. Het resultaat is Ella Society: een netwerkclub voor 400 ondernemende vrouwen. Begin maart lanceerden de initiatiefnemers het netwerk tijdens de Grote Netwerkshow bij Van der Valk in Leeuwarden. De opkomst was groot. Het enthousiasme van de aanwezigen nog groter!

Ella Society is een uniek concept dat nog niet bestond in het Noorden. Binnen twee maanden na de bekendmaking van het initiatief medio januari hebben al ruim 150 vrouwen zich ingeschreven. “We zien steeds vaker dat zzp’ers of thuiswerkers zich alleen voelen in hun werk. Veel vrouwen willen graag verbinden, inspireren en van elkaar leren. Met de inspirerende en gezellige evenementen van Ella Society spelen we in op die behoeften”, aldus initiatiefnemer Carina.

Verbinding, inspiratie en groei

Het succes van Ella Society ligt besloten in de omvang van het netwerk. Hoewel de bijeenkomsten hoofdzakelijk in Leeuwarden en Groningen zullen plaatsvinden, kan iedereen zich inschrijven. De aanmeldingen komen inmiddels uit zeven provincies. Aisha: “Met, uiteindelijk, 400 leden streven wij ernaar om vrouwen te verbinden, inspireren en te laten groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. We hopen dat Ella Society over tien jaar nog steeds een begrip in de wijde regio is.”

Jaarprogramma

Het jaarprogramma staat volledig in het teken van deze drie doelen. Om de drie weken vindt een evenement plaats met steeds wisselende inhoud, zoals masterclasses, trainingen, inspiratieavonden, netwerkwandelingen, intervisiesessies en diners. Daarbij doen de initiatiefnemers het graag anders dan anders: bij Ella Society zijn geen verplichte handenschudsessies of ongemakkelijke voorstelrondjes, maar wervelende shows waarin je elkaar steeds beter leert kennen. “We kunnen alles organiseren wat onze leden willen. De mogelijkheden zijn eindeloos”, aldus Sonja.

App

Speciaal voor het netwerk is een app ontwikkeld, waarmee leden elkaar ook online kunnen vinden. Via deze applicatie kunnen ze eenvoudig contact leggen, elkaar aanbevelen of vragen stellen. Het doel is een netwerk te bouwen dat echt iets oplevert, of dat nu nieuwe vriendschappen zijn of nieuwe klanten. Met 400 vrouwen zijn er – steeds opnieuw – matches te maken.

Ondernemende vrouwen uit het Noorden kunnen zich nog steeds aanmelden als lid. Meer informatie vind je op www.ellasociety.nl en via Instagram-account @ella_society.

Foto: Roos van der Wiel Fotografie

Vergelijkbare berichten