Lancering online platform voor duurzaam ondernemen

Koplopersymposium Samenwerken Werkt

Het Koplopersymposium Samenwerken Werkt is bedoeld voor ondernemers, overheden en professionals die meer willen weten over duurzaam ondernemen. Het thema krijgt op allerlei manieren vorm, bijvoorbeeld tijdens de presentaties van de Koplopers. De Koplopers, waaronder A-ware Food Group en Koninklijke Peijnenburg, nemen in tweetallen plaats op een ‘groene bank’ die is gemaakt in samenwerking met leerlingen van het Friesland College. Daarnaast deelt duurzaam ondernemer Sytze Keuning van Bioclear zijn top 5 van succesvolle samenwerkingen. Tevens horen de bezoekers over nieuwe initiatieven vanuit de overheid en het bedrijfsleven op het gebied van samenwerking.

Lancering online platform

Rond 20.30 uur vindt de officiële lancering plaats van het online platform GoodStartFriesland, door wethouder Siebren Siebenga en de op GoodStart Friesland.nl vermelde ondernemers. Samen met slagwerkgroep Femmes Vattaal zullen de wethouder en de ondernemers letterlijk en figuurlijk laten zien wat hoe belangrijk het is om energie te steken in duurzaam ondernemen en ‘op de trom te slaan’. Het symposium wordt afgesloten met de uitreiking van de Koploperprijs door Gedeputeerde Sietske Poepjes aan de deelnemer van het Koploperproject die de meest duurzame resultaten heeft geboekt.

Het Koploperproject

Het Koploperproject helpt mkb’ers om op een doelgerichte en effectieve manier in 1 jaar duurzamer te ondernemen. De afgelopen jaren is het Koploperproject uitgegroeid tot een netwerk van duurzame bedrijven en organisaties in Fryslân die met elkaar samenwerken en een positieve impuls geven aan een gezonde en duurzame economie. Het initiatief wordt mede ondersteund door projectbureau A7Westergo en de provincie Fryslân.

Delen via

Vergelijkbare berichten