Landbouwbeurs 2013 verrast met nieuwe thema’s

De Nederlandse Landbouwbeurs is de grootste Noordelijke landbouwvakbeurs over techniek, innovatie en inspiratie in de agrosector. Met ruim 22.000 bezoekers in 2011, dagelijkse gratis seminars, de unieke agrarische veiling van recente landbouwmachines, diverse netwerkbijeenkomsten en spraakmakende live demonstraties is deze beurs hét 2 jaarlijkse evenement voor de nationale en internationale professionele agrariër.

 

Bezoekers en standhouders tevreden

In 2011 is de Nederlandse Landbouwbeurs met nieuwe evenementen, zoals live demonstraties, een duurzaamheidsplein en een agrarische veiling, een nieuwe weg ingeslagen. Deze koers wordt gewaardeerd door bezoekers en standhouders. Uit een enquête blijkt dat de laatste beurs een nog hoger cijfer scoort dan de voorgaande jaren. Standhouders keren massaal terug op de Nederlandse Landbouwbeurs 2013.

 

Nieuwe thema's

In 2013 worden er enkele nieuwe thema's aan het programma toegevoegd. Zo gaat het thema Agri Food het landleven dichter bij de consument brengen. Producenten, verwerkers en aanbieders van voedsel tonen zowel de primaire producten als de verwerking hiervan. Kennisoverdracht staat centraal, evenals het promoten van Noord-Nederland als voedselproducent. Ook zal het internationale aspect met enkele interessante landenpleinen volop aandacht krijgen. En verder kunnen bedrijven die met gewasbescherming te maken hebben op de beurs voor het eerst hun licentie spuittechnieken verlengen.

 

Landbouwbeurs 2013: de grootste agrarische ontmoetingsplaats van het Noorden

De brochures van de Nederlandse Landbouwbeurs 2013 zijn één dezer dagen verstuurd en de inschrijvingen stromen direct binnen. Hieruit blijkt maar weer eens, dat dit evenement dé plek voor de agrarische sector is om slim, duurzaam en effectief vooruit te boeren. De Nederlandse Landbouwbeurs vindt plaats van dinsdag 10 december tot en met donderdag 12 december 2013 in het WTC Expo Leeuwarden. Meer informatie en de laatste nieuwsfeiten over de Nederlandse Landbouwbeurs zijn te vinden op de geheel vernieuwde website www.nederlandselandbouwbeurs.nl en alle social mediakanalen.

 

Delen via

Vergelijkbare berichten