Landgoed Oranjewoud Participaties stapt in Koninklijke Drukkerij de Vries Vouwkartonnage

Directeur Jan Streppel is blij met de investering van Landgoed Oranjewoud Participaties. 'Ons bedrijf is een belangrijke speler binnen de verpakkingsbranche in Nederland. We hebben de afgelopen jaren stabiele groei kunnen realiseren en staan nu aan de vooravond van een aantal belangrijke strategische investeringen om de marktpositie verder uit te bouwen. We kunnen namelijk – vanuit de huidige locatie – onze omzet substantieel verhogen. Met deze aantrekkelijke marktomstandigheden is Landgoed Oranjewoud Participaties de beste partner voor het bedrijf ‘. De investering van Landgoed Oranjewoud Participaties komt volgens Streppel dan ook op een perfect moment.

In 2016 heeft onze onderneming het predicaat 'Koninklijk' ontvangen. Wij zijn zeer verheugd en dankbaar dat Z.M. Koning Willem-Alexander heeft ingestemd met de participatie en dat we ons predicaat blijven voeren'.

Landgoed Oranjewoud Participaties is de participatiemaatschappij van Stichting FB Oranjewoud. Deze stichting heeft haar ten doel gesteld de werkgelegenheid in Noord-Nederland te bevorderen door te participeren in bestaande of nieuwe ondernemingen die bijdragen aan dit doel. 'Onze organisatie kenmerkt zich door korte besluitvormingslijnen en is daardoor een besluitvaardige aandeelhouder gericht op continuïteit', aldus directeur Kees Akkerman. 'Koninklijke Drukkerij de Vries Vouwkartonnage is een toonaangevend bedrijf binnen de sector, laat al jaren een stabiele groei zien en is daarbij in staat om zich snel aan te passen aan de veranderende omstandigheden zonder dat de kwaliteit in het geding komt. Wij zijn blij dat we hierin mogen participeren en daarmee het bedrijf kunnen behouden voor Fryslân'. Geen reden dus om ingrijpende wijzigingen in de bedrijfsvoering aan te brengen. 'De heer Streppel blijft ook in de toekomst als aandeelhouder direct betrokken bij de onderneming', aldus Akkerman.

Delen via

Vergelijkbare berichten