Leeuwarder hotelpersoneel gaat met de VVV op stap

Het hotelpersoneel wordt uitgenodigd mee te gaan op de Midzomer vaar- en kuiertocht. Deze start bij de Oldehove. Na het beklimmen van de scheve toren gaat de groep praamvaren door de Leeuwarder grachten. Vanuit de Prinsentuin volgt een rondwandeling door de stad onder begeleiding van een gids. De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje in Grand-Café De Walrus.

“Personeelsleden van hotels zijn ambassadeurs van de stad,” vertelt Esther de Witte-Hoogeveen, communicatiemedewerker bij VVV Leeuwarden. “Zij vertellen uit eigen ervaring. Wanneer zij zelf ergens enthousiast over zijn, brengen ze dat over op de toerist.”

Het uiteindelijke doel van de actie is om meer recreanten naar de Friese hoofdstad te trekken. De Witte-Hoogeveen: “Als de toerist in Leeuwarden een leuke tijd heeft, zal hij ook positief over de stad vertellen aan zijn vrienden, familie of collega’s. Dat zien wij vervolgens terug in de bezoekersaantallen.”

Het initiatief ‘VVV op stap’ wordt mede gefinancierd door de gemeente Leeuwarden. Dit omdat de bijeenkomsten tevens netwerkmogelijkheden biedt voor de hotels in de Friese hoofdstad.

www.vvvleeuwarden.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten