LEPO Solar wint FD Gazelle 2023 Award en behoort tot snelst groeiende bedrijven van Nederland

LEPO Solar, groothandel in zonne-energieproducten, heeft de prestigieuze FD Gazelle 2023 Award gewonnen. Deze erkenning markeert LEPO Solar als een van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland, met speciale aandacht voor de Noordelijke regio.

De FD Gazellen Awards, georganiseerd door Het Financieele Dagblad, zijn een jaarlijkse viering van ondernemerschap en groei in Nederland. De prijs bekroont bedrijven die bovengemiddelde groei hebben gerealiseerd, niet alleen in omzet, maar ook in personeelsbestand en winst.

Trots

CEO Tjalling de Poel is zeer tevreden met deze prijs: “In deze uitdagende markt hebben wij als dienstverlener de afgelopen jaren een sterke groei gerealiseerd. Daar zijn we dan ook zeer trots op. De groei van afgelopen jaren is het gevolg van op de juiste manier en op tijd inspelen op de wensen van de markt.”

Op 23 november 2023 zal LEPO Solar de FD Gazelle Award in ontvangst nemen. De onderneming dankt haar loyale klanten en partners voor hun vertrouwen en samenwerking. “Dit is een motivatie voor verdere groei!”

Vergelijkbare berichten