Lithal opent eerste selfcare locatie met alles onder één dak voor drukbezette vrouwen

Lithal Petilon uit Joure heeft de oplossing gevonden voor drukbezette vrouwen die worstelen met hun dagelijkse schema. Werk, gezin, sociaal leven en het huishouden krijgen vaak prioriteit boven tijd voor zichzelf. Ze heeft een plek gecreëerd waar vrouwen alles vinden wat ze nodig hebben onder één dak: Het Rainbow Happiness Concept. Van een manicure tot orthomoleculair therapeut en van een kinderdans-docent tot psycholoog.

Happiness op één plek
Het Rainbow Happiness Concept biedt alle denkbare vormen van selfcare onder één dak: yoga, massages, beautybehandelingen, maar ook werkplekken, een lunchroom en een oppasservice voor kinderen. Lithal speelt hiermee in op de groeiende vraag naar efficiëntie en tijd voor jezelf. Vrouwen kunnen terecht voor een lunch met aansluitend een kappersbezoek. En iedereen die een massage wil, maar het niet inplant door gebrek aan oppas.

De Friese droom 
Lithal runt het Rainbow Happiness Concept momenteel zelf, maar bouwt verder aan haar droom: Het Rainbow Happiness Concept als franchise formule opzetten door Friesland en daarna Nederland. Lithal zoekt naar ondernemers die passie hebben voor verschillende concepten (food, beauty, yoga & dans) en die ook hun Rainbow Happiness-droom willen opzetten.

Praktische informatie
Adresgegevens: Midstraat 24, Joure
Openingstijden: Dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00, dinsdag en zondag gesloten


Bezoek voor meer informatie: https://happinessconcept.nl/

Delen via

Vergelijkbare berichten