Lokale samenwerking tussen Skodora en Miedema Bouwmaterialen

Menig bouwprofessional die pasgeleden door het pick-up point van Miedema Bouwmaterialen reed heeft het al mogen ervaren. Kunststof kozijnenleverancier Skodora opende onlangs namelijk haar tweede afhaalpunt, binnen de muren van Miedema in Leeuwarden. Een samenwerking tussen twee Friese bedrijven waardoor de lokale bouwprofessional op één plek van alle gemakken wordt voorzien.

Twee lokale spelers met hetzelfde doel: het werk voor de bouwprofessional vereenvoudigen. Dat kan niet anders dan leiden tot een samenwerking. Want wie Miedema Bouwmaterialen en Skodora kent, weet dat zij beiden staan voor het met passie, betrokkenheid en snelheid leveren van hoogwaardige kwaliteit bouwproducten aan de lokale professional. En niet te vergeten; het geven van passend advies aan klanten die daar behoefte aan hebben.

De samenwerking tussen Skodora en Miedema Bouwmaterialen belooft dan ook een verbetering te zijn voor bouwprofessionals, waarbij gemak vanwege het complete aanbod én snelle service centraal staan. Maar het is niet alleen een blijk van deze gedeelde ambitie en een verbetering voor de lokale bouwprofessional, wat de samenwerking een logische keuze maakt. Door te verbinden dragen beide ondernemingen bij aan het stimuleren van de lokale economie.

En zo werkt het

Het onlangs gelanceerde Skodora uit Heerenveen, een initiatief van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen (KKFH), biedt bouwprofessionals de mogelijkheid om maatwerk kunststof kozijnen online samen te stellen via een configurator. De bestellingen worden vervolgens binnen vijf dagen geproduceerd in een eigen fabriek en klaargezet bij het afhaalpunt van Miedema Bouwmaterialen. Daar dragen de specialisten van Miedema zorg over het vakkundig inladen van elke bestelling en staan zij, net als de specialisten van Skodora, klaar voor deskundig advies en ondersteuning gedurende het hele proces.

Kennisdag Open Huis

Voor meer informatie kunnen bouwprofessionals terecht bij de vestiging van Skodora in Heerenveen of bij Miedema Bouwmaterialen in Leeuwarden. Voor diegenen die het gemak zelf willen ervaren, organiseren beide bedrijven op 12 maart tussen 13:00 en 18:00 uur een kennisdag bij Miedema Bouwmaterialen in Leeuwarden, waarbij gratis demo’s en uitleg worden gegeven over het gehele proces en het product.

Vergelijkbare berichten