Maak kennis met 75-jarige FIB Bedrijven tijdens open dag

Op vrijdag 30 juni openen FIB Industries en FIB Beer Systems hun deuren voor het grote publiek. Deze bedrijven, die inmiddels al meer dan 75 jaar bestaan, zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Bovendien hebben de grote fabriekshallen een renovatie ondergaan en worden de bedrijven beschouwd als toonaangevende spelers op het gebied van apparatenbouw en tankbiersystemen. Beide bedrijven zijn gevestigd in Leeuwarden, maar werken samen met grote internationale spelers over de hele wereld. De Open Dag is vrij toegankelijk voor iedereen en biedt een unieke kans om kennis te maken met de FIB bedrijven.

Tijdens de Open Dag krijgen bezoekers tussen 13.00 en 19.00 uur een rondleiding door de fabriekshallen, waar medewerkers van de bedrijven laten zien hoe de apparaten en tankbiersystemen worden geproduceerd. Onlangs heeft FIB Industries een interne lasschool opgericht, waar jonge lassers worden opgeleid door ervaren lassers binnen het bedrijf. Niet alleen jong technisch talent zal dit interessant vinden, maar ook andere bedrijven en/of docenten van scholen zijn welkom om deel te nemen aan een van de vele rondleidingen. Op de open dag kunnen de bezoekers ook hun eigen las-skills laten zien, tijdens een laswedstrijd.

FIB werkt nauw samen

Naast het bezoeken van de fabriekshallen kunnen de bezoekers kennismaken met andere vooraanstaande bedrijven uit de regio waarmee de FIB bedrijven nauw samenwerken. Een aantal van deze bedrijven, zoals REVA Lastechniek, Jacquet Nederland, WeCobot, King Metaal Machinefabriek, Valk Welding, LAC, Applus+ RTD, Polysoude Benelux, KTF Harlingen, Metalfinish Group, Cloos Benelux en Red-D-Arc Weld Automation, zullen aanwezig zijn om te laten zien wat zij doen en hoe ze met de FIB bedrijven samenwerken. Op deze manier worden bezoekers volledig ondergedompeld in de wereld van de maakindustrie. Tijdens de open dag is er vertier voor alle leeftijden. Zo is er een enorm springkussen voor de kleinere kinderen, zijn er op het terrein goals geplaatst om een potje te voetballen en kunnen de
bezoekers laten zien hoe stabiel hun hand is tijdens het spiraalspel.

Vergelijkbare berichten