Madame Petite realiseert uniek vintage concept in Friesland

“De passie voor oude meubels en accessoires heb ik altijd al gehad”, stelt Julia Köhler, eigenaar van Madame Petite. “Al jarenlang bezoek ik veilingen en antiek- en vlooienmarkten in binnen- en buitenland om de mooiste vintage items bijeen te zoeken. Met mijn eigen bruiloft in het vooruitzicht ging ik nóg gerichter op zoek. Toen is het idee van Madame Petite ontstaan. Want wat is er nu leuker dan jezelf blij te maken met prachtige vintage spullen? Juist! Door dit te delen met anderen."

Huren voor ieders budget

Dat een vintage bruiloft of evenement stylen niet duur hoeft te zijn, blijkt uit het assortiment van Madame Petite. Prijzen voor het huren van vintage items beginnen al bij € 0,25! “Onze producten moeten vooral toegankelijk zijn. Daarom bieden we een assortiment voor ieders budget. Maar dat niet alleen: we vinden ook dat huren gemakkelijk moet zijn. Immers, een bruiloft of evenement organiseren kost vaak al genoeg tijd. Daarom bieden we de mogelijkheid om de spullen te brengen en te halen en huur je bij ons altijd 3 dagen. Zo kan men rustig van tevoren alles opbouwen en kan het de dag na het event worden teruggebracht.

Bepaal je eigen sfeer

Ga je voor romantisch? Of toch liever stoer? Welke stijl je ook wenst voor je bruiloft, evenement of fotoshoot: Madame Petite voorziet je van de meest gave accessoires! Ook een event met een uniek, vintage tintje?

Delen via

Vergelijkbare berichten