Makelaardij Roos verhuurt pand Boterstraat aan Vedaflex Uitzendbureau

Makelaar Remco van Dijk: ,,Voorheen had dit pand een winkelfunctie. Gemeente Dongeradeel voert nieuw beleid en heeft besloten dat in een deel van de gebouwen in de binnenstad een vervangende functie is toegestaan. Dat is ook het geval met dit pand. Vedaflex huurt een deel ervan, 10Store aan de Breedstraat gebruikt vanwege een verbouwing het andere deel tijdelijk voor opslag.”

De makelaar vertelt enthousiast over de huurders; lege panden in het centrum vindt hij nu eenmaal geen gezicht. Het vinden van een nieuwe invulling en geschikte huurders en kopers, is een uitdaging die de medewerkers van het makelaarskantoor dan ook steeds opnieuw enthousiast aangaan.

,,En wij wilden heel graag een plek in de binnenstad”, vertelt Thea van der Kooi uit Ternaard. Samen met Rutmer van der Meer uit Oudebildtzijl – bij velen bekend als kaatser – runt zij de vestiging van Vedaflex in Dokkum. ,,Dokkum is een prachtplek. Collega’s van onze vestiging in Veendam vinden het hier ook ontzettend mooi en knus. Ook dit pand heeft een huiselijke, persoonlijke sfeer en dat wilden we graag. We hebben parkeergelegenheid vlakbij en ook daardoor veel aanloop; mensen lopen zo even naar binnen.”

De samenwerking met Makelaardij Roos verliep vlot. ,,Nadat we ons oog op dit pand hadden laten vallen, hebben we Remco gebeld. Na de bezichtiging ging alles eigenlijk heel vlot. Prima zo!”

Fotobijschrift: Makelaar Remco van Dijk en Thea van der Kooi voor de vestiging van Vedaflex in Dokkum. Foto Tine van Knijff

Delen via

Vergelijkbare berichten