Marieke de Boer (IMPACD Boats) wint Jonge Ondernemersprijs 2022

Marieke de Boer uit Woudsend heeft de Jonge Ondernemersprijs van dit jaar gewonnen. Ze is oprichter van IMPACD Boats, een bedrijf dat zich bezighoudt met 3D-geprinte sloepen van gerecycled materiaal. Deze sloepen zijn maar liefst 74% duurzamer dan de traditionele sloep.

De Jonge Ondernemersprijs is voor ondernemers uit Fryslân, Groningen en Drenthe. De winst van De Boer werd bekend gemaakt met een finaleshow in Assen. De jury prees haar keuze voor duurzaamheid en innovatie.

Elk jaar strijden jonge ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe voor de felbegeerde award. Aan de award hangen extra prijzen, zoals een exclusieve masterclass ter waarde van € 4.000,-, een adviestraject van Flinc, een lidmaatschap van JNO, een advertentiepagina van Mediahuis, en natuurlijk eeuwige roem. Naast de winnaar van dit jaar maakten Buck van der Weerd van E-Bike Friesland (Friesland) en David Holwerda van Reconcept (Groningen) kans op de titel.

De jury, bestaande uit zakelijke professionals, heeft de winnaar geselecteerd op basis van de videopitch, SharkTank, scans door Deloitte en bedrijfsbezoeken. “Marieke de Boer heeft zich bewezen met IMPACD Boats door te kiezen voor absolute duurzaamheid, innovatie en ondernemers skills. Dit uit zich in het bijzonder gave product IMPACD Boats‘’. Aldus Jan-Harmen Akkerman, jurylid van de JOP.

Vergelijkbare berichten