Markante Friese horecaondernemer

De voorbereidingscommissie van de Meest Markante Friese Horecaondernemer heeft de vier regionale finalisten bekend gemaakt. Deze vier horecaondernemers strijden op 22 november 2010 in het WTC Leeuwarden om de hoofdprijs. De uiteindelijke regionale Friese winnaar zal in januari 2011, op de gala-avond van het KHN Jaarcongres tijdens de horecabeurs Horecava 2011, samen met 11 andere kandidaten meedingen naar de  hoofdprijs van de landelijke verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer 2011.
 
De vier Friese finalisten zijn:
•             Categorie dranken zaalbedrijven:     Henk van Bruggen van ‘Het Haske ‘
•             Categorie slapen:                              Mirjam Westers van  ‘Badhotel Bruin’
•             Categorie Recreatie en toerisme :    Wybren Kleefstra van Camping ‘de Zeehoeve’         
•             Categorie eten:                                  Wietske Boonstra van restaurant ‘Ons’

 
Finalisten
De vier Friese horecaondernemers zijn markant omdat zij zich als ondernemers onderscheiden binnen de Friese horeca. Daarnaast zijn zij ook als persoon markant te noemen door hun benadering van de gasten, collega’s en de samenleving. Zij worden o.a. beoordeeld op innovativiteit, professionaliteit, vakmanschap en gastheerschap.
 
Finale
Tijdens het grote Galadiner op 22 november presenteren de finalisten zich met een korte elevator-pitch en zal de jury hen nader aan de tand voelen om vervolgens tot een eindoordeel te komen. Het aanwezige publiek is het toegevoegde jurylid. De winnaar mag zich een jaar lang de Meest Markante Fryske Horecaondernemer noemen en meedingen tijdens de landelijke verkiezing van Koninklijke Horeca Nederland in januari 2011

Delen via

Vergelijkbare berichten