Meeùs Bedrijfshuisvesting laat ook in 2009 groeicijfers zien

In alle sectoren van de vastgoedmarkt zijn grote verschuivingen waar te nemen in de marktaandelen. Uit beide onderzoeken bleek dat vooral regionale kantoren in 2009 in zwaar weer terecht zijn gekomen. Meeùs Bedrijfshuisvesting is één van de weinige spelers die regionaal haar marktaandeel heeft geconsolideerd en in een aantal gevallen vergroot. Dat geldt met name in Noord-Oost Nederland, Brabant en de Haaglanden.
 
In de landelijke ranglijsten van gebruikstransacties staat Meeùs Bedrijfshuisvesting op de vijfde plaats, zowel in de top 10 bedrijfsruimte als in de top 10 kantoorruimte. Wordt er gekeken naar de totale hoeveelheid aan- en verhuurde vierkante meters, dan heeft Meeùs Bedrijfshuisvesting in 2009 zelfs een groei gerealiseerd van 26,5% ten opzichte van 2008.
 
Meeùs Bedrijfshuisvesting is voorzichtig positief. “Deze cijfers stemmen ons tot tevredenheid en vormen een goede basis voor de koers die we varen. De resultaten van deze onderzoeken geven aan dat we steeds nadrukkelijker aanwezig zijn in de markt. Iets wat we eveneens in juni laten zien tijdens de Provada op 8, 9 en 10 juni”, aldus algemeen directeur Arthur Matien.

Delen via

Vergelijkbare berichten