Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker OF/Narvic Hoofdredacteur OF

Menno Bakker was in de jaren tachtig leadzanger van de punkgroep Kobus gaat naar Appelscha en is oprichter van NARVIC, adviesbureau voor communicatie. Hij studeerde kunstgeschiedenis en communicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen, later gevolgd door een NIMA-opleiding. Hij werkte o.a. als journalist en als marketeer van het Groninger Museum en was actief in citymarketing (Expeditie Leeuwarden). Momenteel werkt Menno Bakker als communicatie-adviseur en als hoofdredacteur van OF magazine. Wilt u reageren op Menno z'n columns of heeft u een vraag? Mail ze Menno via menno@narvic.nl. Benieuwd naar alle columns van Menno? Kijk op zijn eigen Specialisten pagina.

De lokroep van Facebook

Wat een heerlijk middagje was het, daar in Gameship Leeuwarden. Onder het mom van de kraan die bij de loodgieter thuis lekt, wilde organisator Wildsea tijdens de workshop eerst wel eens open en bloot de eigen Facebook-pagina bijwerken. Alles wat er tijdens de presentatie  voorbij kwam werd dan ook direct op de Facebook pagina gezet.  Daar konden de  aanwezigen al veel van opsteken. Een schok van dankbaarheid ging door de zaal bij de tip over filteren. Je kunt op Facebook vrienden uit jouw ‘wall ‘filteren. Personen die steeds onzin verkopen kun je er zo uithalen.  De bezoekers leerden vanzelfsprekend nog veel meer.  Benieuwd naar de concrete resultaten?  Men kijke op de  Facebook pagina van Wildsea studio: https://www.facebook.com/wildseastudio
En magazine OF? Ons treft u op Facebook nog even niet. Te druk met Linkedin, twitter en natuurlijk ons eigen magazine. Maar goed, wie meer voorbeelden wil zien van hoe je Facebook voor je bedrijf kunt inzetten kan gerust ook eens een bezoekje brengen aan  http://www.facebook.com/narvicpr.

Onze specialisten
Jacqueline Brouwer
Jacqueline Brouwer
Brouwer Advocatuur
Advocaat
KIES KOERS_Ymkje de Vries-ZW-W
Ymkje de Vries
Kies Koers
NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Nick Betgem-web
Nick Betgem
Office IT
IT specialist
Gerke-Wispelwey-Buro-360-gr
Gerke Wispelwey
Buro360
MKB Adviseur & meedenker
Martin van der Meulen Team Communicatie
Martin van der Meulen
TEAM Communicatie
Marketing en communicatie
Karin Rientjes Rientjes Notariaat Sneek zwart wit
Karin Rientjes
Rientjes Notariaat
Notaris en Scheidingsmediator
Peter Scherjon MKB Beter
Peter Scherjon
MKB Beter
Ondernemerschap en leiderschap
Menno Bakker Hoofdredacteur OF
Menno Bakker
OF/Narvic
Hoofdredacteur OF
ate van der meer
Ate van der Meer
Snakeware
Internet en Marketing specialist
COVERFOTO_Kuipers Verzekeringen_ZW-w
Kuiper Verzekeringen
Kuiper Verzekeringen
Specialist verzekeringen
En Beter-Bert Hendriks-ZW-w
Bert Hendriks
&beter
Ontwikkelt mens, werk & organisatie
Kenneth Smith_Hr H Roelfsema
Hans Roelfsema
Kenneth Smit
Persoonlijke ontwikkeling