Met Halvegaren.nl behoren saaie shirts tot het verleden

Maandag 01 februari is de website  www.halvegaren.nl gelanceerd. Halvegaren is een shirtwinkel die zich onderscheidt door humoristische en creatieve ontwerpen. De afgelopen maanden zijn de eigenaren Tarek Laarif en Remco den Dulk druk bezig geweest om een online shirtwinkel in te richten. De site biedt behalve shirts ook andere artikelen aan voor zowel mannen en vrouwen maar ook voor kinderen en baby’s. Halvegaren specialiseert zich in woord- en beeldgrappen.

Het unieke van de winkel is dat je met de shirtdesigner zelf ontwerpen kan combineren met producten. Zo is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar ideale combinatie samen te stellen. “Dat de site nu al erg in trek is blijkt wel uit de eerste bezoekersaantallen”, aldus Laarif. “In de eerste dagen hebben we bijna duizend unieke bezoekers mogen verwelkomen”. Den Dulk vult aan: “met name het zelf kunnen combineren van ontwerpen op een kledingstuk is een populair instrument”. Hierbij kunnen de bezoekers, naast de ontwerpen van Halvegaren, gebruik maken van een breed assortiment.

Halvegaren is onderdeel van Spreadshirt en werkt met hoogwaardige druktechnieken waardoor de ontwerpen in de beste kwaliteit op het shirt komen. De Leeuwarder ondernemers creëren wekelijks nieuwe ontwerpen en bieden deze aan voor een eerlijke prijs. De producten die te koop zijn variëren van t-shirt, truien, sweaters en ondergoed tot tops, jacks maar ook slabbetjes en mokken. Wie op zoek is naar een leuk cadeau voor kinderen, familie, vrienden of bekenden, of toe is aan iets nieuws, kan vanaf nu terecht op www.halvegaren.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten